Over ons

ONZE VISIE

Erfenis, Testament, Boedelbeschrijving en Nalatenschap bij Overlijden.  Er moet een hoop worden geregeld.

ONTZORGEN

Wij ontzorgen onze cliënten te allen tijden, bij leven, bij overlijden en na overlijden. Naast het bijstaan in het verdriet van onze cliënten regelen wij allerlei zaken in moeilijke tijden. Wij kunnen u ook bijstaan als u in goede gezondheid bent.

U kunt het natuurlijk ook zelf regelen, maar ook besluiten om onze ervaring en expertise in te schakelen. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Erfenis - Bij Leven, Bij Overlijden, Na Overlijden. Uw Zorgen zijn Onze Zorgen

Erfenis Bij Overlijden

Wordt aangeboden door
Danielle Stroom Financieel Advies.

In samenwerking met verschillende zakelijke partners worden haar cliënten geholpen bij het regelen van een nalatenschap.

Danielle Stroom - Financieel Advies

Danielle Stroom


Sinds 1994 is Danielle werkzaam in de financiële dienstverlening en actief als onafhankelijk financieel adviseur. Opvallend is dat haar cliënten de laatste jaren steeds meer behoefte hebben aan financieel advies bij het regelen van hun nalatenschap. Danielle heeft haar kennis hierin vergroot en is aangesloten bij de Stichting RegisterExecuteur.


Heeft u vragen over een nalatenschap ?


Bel Danielle       of stuur een    WhatsApp    


Danielle Stroom

Danielle's rol bij de voorbereiding van een nalatenschap

Naast het regelen van een hypotheek geeft Danielle haar cliënten financieel advies over het regelen van hun nalatenschap. Het voorbereiden van uw nalatenschap kan best spannend en ingewikkeld zijn, zeker als het geen dagelijkse kost is. Zij helpt u bij het inzichtelijk maken en neemt u mee door de financiële, fiscale, juridische en de administratieve zaken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het unieke persoonlijke Digitale Nalatenschapsdossier. Als neutraal vertrouwenspersoon helpt ze u de nalatenschap voor te bereiden.

Danielle inventariseert uw huidige situatie en uw wensen. Van daaruit gaat ze de zaken regelen. Heeft u een hypotheek of verzekering lopen? Zij kijkt na of u daar nog financieel voordeel uit kunt halen. Ze neemt alle aspecten mee, zodat het nu als later goed geregeld is. Haar passie ligt bij de complexere en uitdagende dossiers. Het persoonlijke advies, het verdiepen in nieuwe ontwikkelingen en een oplossing zoeken die soms niet voor de hand liggend is, zijn werkzaamheden waar Danielle blij van wordt.

Danielle's rol bij de afwikkeling van een nalatenschap 

Na het overlijden van een dierbare moet er, naast het verwerken van de emoties, veel geregeld worden voor het afwikkelen van de nalatenschap. Als deskundige op het gebied van afwikkeling van nalatenschappen helpt Danielle daarbij. Ze zorgt voor de afwikkeling van begin tot einde. Alle noodzakelijke juridische, administratieve, financiële en praktische zaken worden verzorgd. De erfgenamen worden ontzorgd en hebben tijd voor de verwerking van het verlies.

Danielle zorgt voor een duidelijke, transparante en voorspoedige afwikkeling van de nalatenschap door gebruik te maken van een persoonlijk Digitaal Nalatenschapsdossier. Via dit dossier kunnen we op een laagdrempelige en open manier communiceren met de erfgenamen. Ze neemt haar cliënten stap voor stap mee in het proces. De erfgenamen hebben doorlopend inzage in de voortgang van de afwikkeling van de nalatenschap.

Danielle's onderscheidende factor

Cliënten waarderen haar persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak. Daarnaast wordt de laagdrempelige benadering als heel prettig ervaren en voelen cliënten zich gehoord. Vooral bij nalatenschappen is vertrouwen een onmiskenbaar vereiste en voor Danielle een topprioriteit. Bij het bespreken komt alles op tafel en moet u ervan uit kunnen gaan dat dit op integere manier besproken wordt.

Iedere nalatenschap is weer anders en uniek. Dat maakt dat soms ook aanvullende expertise nodig is van bijvoorbeeld een mediator of rouwtherapeut, maar ook van een fiscalist of notaris. Danielle beschikt over een groot netwerk van deze expertises zodat alle kennis binnen handbereik is om uw nalatenschap op een professionele en vakkundige manier af te handelen. Geen zoektocht meer, maar een weg zonder obstakels.

In het kort iets persoonlijks over Danielle  

Aan Maastricht University is Danielle begonnen met de studie Rechten en heeft ze later de studie HR management (personeelszaken) afgerond. Door de jaren heen is haar interesse voor de financiële dienstverlening steeds meer gegroeid. Acht jaar geleden heeft Danielle de keuze gemaakt om haar werkzaamheden als financieel adviseur voort te zetten in een eigen bedrijf - Danielle Stroom Financieel Advies. Danielle is geboren in Maastricht en moeder van een studerende dochter in Utrecht. Om in beweging te blijven, is ze het liefst buiten bezig in de tuin of gaat ze een rondje fietsen of golfen.