Steeds meer mensen kiezen ervoor om Goede Doelen op te nemen in hun nalatenschap
Boek nu een vrijblijvende afspraak


Steeds meer mensen kiezen ervoor om Goede Doelen op te nemen in hun nalatenschap, en deze trend blijft groeien.

Mensen worden gedreven door het verlangen naar betekenis, persoonlijke verbondenheid en de mogelijkheid om een blijvende impact te hebben op de maatschappij. Om deze wens te realiseren, kunnen RegisterExecuteurs u ondersteunen bij het opstellen van een online erfenis- en nalatenschapsdossier.

Waarom zou u goede doelen willen begunstigen in uw nalatenschap?

 1. Een blijvende betekenis creëren
  Door goede doelen op te nemen in uw nalatenschap, kunt u een blijvende betekenis creëren door bij te dragen aan de oorzaken die u tijdens uw leven belangrijk vond. Het geeft u de mogelijkheid om een positieve impact achter te laten en uw waarden voort te zetten.
 2. Persoonlijke betrokkenheid en waardering
  Mogelijk hebt u een sterke persoonlijke band met bepaalde goede doelen of non-profitorganisaties. U kunt deze organisaties opnemen in uw nalatenschap om uw waardering te tonen en ervoor te zorgen dat het belangrijke werk dat zij doen, kan voortbestaan. Op die manier kunt u de oorzaken steunen waar u gepassioneerd over bent.
 3. Erfbelasting en fiscale voordelen
  Naast de emotionele redenen zijn er ook praktische voordelen verbonden aan het begunstigen van goede doelen in uw nalatenschap. In sommige landen kunnen nalatenschappen aan goede doelen in aanmerking komen voor belastingvoordelen. Dit kan u helpen uw nalatenschap op een gunstige manier te verdelen en tegelijkertijd een positieve impact te hebben.

Hoe kan een adviseur u helpen?

 1. Deskundig advies en begeleiding
  Een adviseur gespecialiseerd in nalatenschappen en erfenissen kan u waardevol advies bieden. Zij hebben de kennis en ervaring om u te begeleiden bij het opnemen van goede doelen in uw nalatenschap. Ze kunnen u helpen de juridische en fiscale aspecten te begrijpen, de benodigde documenten op te stellen en ervoor te zorgen dat uw wensen worden gerespecteerd.
 2. Het opstellen van een persoonlijk plan 
  Samen met een adviseur kunt u een persoonlijk plan opstellen om ervoor te zorgen dat uw wensen met betrekking tot goede doelen worden vervuld. Ze kunnen u helpen bij het identificeren van de organisaties die u wilt steunen, en samen met u een strategie ontwikkelen om uw nalatenschap effectief en zorgvuldig te verdelen.
 3.  Vrijblijvend advies en ondersteuning
  Een RegisterExecuteur staat klaar om naar uw specifieke situatie en wensen te luisteren. Ze kunnen al uw vragen beantwoorden en u voorzien van vrijblijvend advies over het opnemen van goede doelen in uw nalatenschap. Een afspraak met een adviseur is een waardevolle gelegenheid om uw ideeën te bespreken, uw opties te verkennen en een plan op maat te laten maken dat past bij uw individuele behoeften en doelen.

Conclusie

Het opnemen van goede doelen in uw nalatenschap biedt u de mogelijkheid om een blijvende impact te hebben op de oorzaken die u na aan het hart liggen. Het creëert een betekenisvolle nalatenschap en stelt u in staat om uw waarden voort te zetten, terwijl u tegelijkertijd praktische voordelen kunt benutten. Door samen te werken met een RegisterExecuteur, kunt u deskundig advies ontvangen en een persoonlijk plan opstellen om uw doelen te realiseren.


Contact


Boek vandaag nog een vrijblijvende afspraak 

en ontdek hoe u uw nalatenschap kunt vormgeven 
op een manier die een positieve verandering teweegbrengt!


Steeds meer mensen kiezen ervoor om Goede Doelen op te nemen in hun nalatenschap
ErfenisBijOverlijden.nl 6 juli, 2023
Deel deze post
Archiveren

Kunt u een Erfenis verdelen zonder Notaris?
Waarom het raadplegen van een RegisterExecuteur verstandig kan zijn