Wat gebeurt er met uw online aanwezigheid na uw overlijden?
Is uw digitale erfenis al geregeld?

Het belang van een digitale erfenis

In deze tijd van voortdurende digitalisering is het belangrijk om na te denken over de regeling van uw digitale erfenis. Vaak besteden we aandacht aan traditionele nalatenschapskwesties, maar wat gebeurt er met uw online aanwezigheid na uw overlijden?

De Digitale Erfenis

 • Accounts en Profielen
  Wat zou er moeten gebeuren met uw sociale media-accounts, e-mails en andere online profielen? Zonder specifieke instructies blijven deze digitale aanwezigheden onbeheerd achter.
 • Financiële Zaken
  Denk aan abonnementen, bankzaken en andere financiële aspecten die digitaal worden beheerd. Onbekendheid hiermee kan leiden tot onnodige complicaties.
 • Digitale Bezittingen
  Foto's, video's en documenten die online zijn opgeslagen, vormen digitale bezittingen. Hoe wilt u dat hiermee wordt omgegaan na uw overlijden?
 • Bescherming van Privacy
  Bewustzijn van uw online aanwezigheid stelt u in staat om de privacy van uzelf en uw nabestaanden te waarborgen na uw overlijden.

Voorkom onnodige onzekerheid

Door uw digitale erfenis te regelen, voorkomt u onnodige onzekerheid en belasting voor uw nabestaanden. Neem de tijd om na te denken over uw online nalatenschap en zorg dat uw digitale leven in goede handen is, zelfs na uw leven.

Laat uw nabestaanden niet in het duister tasten

Neem vandaag nog contact met ons op om te praten over het veiligstellen van uw digitale nalatenschap. Uw gemoedsrust is onze prioriteit.

Splits e-mailadressen met een komma.


Deel dit nieuwsberichtWat gebeurt er met uw online aanwezigheid na uw overlijden?
ErfenisBijOverlijden.nl 9 januari, 2024
Deel deze post
Archiveren

Prettige Feestdagen
We wensen iedereen hele fijne feestdagen en vooral een goede gezondheid.