Een terugblik op het afgelopen jaar 2023
Nieuwsberichten Erfenis bij Overlijden

Erfenis nieuws in reflectie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we terugkijken op de nieuwsberichten van Erfenis bij Overlijden. Als we terugblikken op het afgelopen jaar zien we, een groeiende gemeenschap van trouwe lezers, de introductie van het 12 stappenplan, de lancering van onze App en een nieuw televisie programma over erfenis.

Top 3 meest gelezen nieuwsberichten van het jaar 2023

  1. Erfenis bij Overlijden - 12 Stappenplan
    https://erfenisbijoverlijden.nl/blog/nieuws-erfenis-en-nalatenschap-2/12-stappenplan-31
  2. Heeft u als alleenstaande een testament nodig?
    https://erfenisbijoverlijden.nl/blog/nieuws-erfenis-en-nalatenschap-2/heeft-u-als-alleenstaande-een-testament-nodig-22
  3. Casus: Hoe voorkomt u dat uw kind de erfenis verbrast?
    https://erfenisbijoverlijden.nl/blog/nieuws-erfenis-en-nalatenschap-2/casus-hoe-voorkomt-u-dat-uw-kind-de-erfenis-verbrast-18

We zijn dankbaar voor de steun van onze lezers die deze artikelen tot de meest gelezen van het jaar hebben gemaakt. Uw nieuwsgierigheid en betrokkenheid hebben onze gemeenschap versterkt.

Televisieprogramma's over Erfenis

Naast onze wekelijkse nieuwsbrief hebben we ook kunnen genieten van twee boeiende televisieprogramma's die dit jaar zijn uitgezonden. Ruben Nicolai presenteerde met verve "De Erfgenaam," waarin hij op zoek gaat naar de erfgenamen van ongeclaimde erfenissen. Dit najaar voegde Dennis van der Geest zich bij het erfenis genre met zijn programma "Waar is mijn Erfenis?" waarin hij mensen helpt die verstrikt zijn geraakt in langdurige familievetes en onopgeloste erfenisconflicten.

Altijd bij de Hand: Onze Erfenis bij Overlijden App

Om onze gemeenschap nog dichterbij te brengen, is er naast de website "Erfenis bij Overlijden" dit jaar een eenvoudig te installeren App gelanceerd. Of u nu een Apple- of Android-gebruiker bent, op uw telefoon of tablet, de app brengt het laatste erfernis nieuws rechtstreeks naar uw vingertoppen. Mis geen enkel nieuwsbericht en blijf verbonden met de erfenis gemeenschap waar u ook bent. Scroll naar beneden voor instructies om de App te installeren.

Tot slot

Dank aan al onze lezers en volgers voor een geweldig jaar vol erfenis nieuws, en we kijken uit naar nog vele jaren van informatieve artikelen, boeiende programma's en innovatieve manieren om de erfenis gemeenschap te versterken. Op naar een nieuw jaar vol inzichten, advies en informatieve verhalen.


Deel dit persbericht:
Een terugblik op het afgelopen jaar 2023
ErfenisBijOverlijden.nl 28 december, 2023
Deel deze post
Labels
Archiveren

We hebben een APP - iOS
Erfenis bij Overlijden APP voor iPhones en iPads